DTM

DTM: Groeten vanaf de Norisring 2


norisring_25

A propos rijk worden: de leden van de Mercedes-Benz SLR Club (oh, pardon, Mercedes-Benz.SLR.CLUB, zoals dat volgens één of ander slim reclamebureau officieel moet heten) zijn uitgenodigd op de Norisring, waar ze op zaterdag en zondag met hun auto's een paar ronden op het circuit mogen draaien.  Tussendoor staan de auto's opgesteld in de paddock. Wie had het daar over een kredietcrisis?

norisring_20

Naast de gewone SLR's, voorzover je hierbij van "gewoon" kunt spreken, zijn er ook de speciale versies 722 en 722S.

norisring_28

Het gerucht dat de SLR Club iets met Citroën te maken heeft, kunnen we overigens niet bevestigen. Of degene die de richtingsborden voor de paddock gemaakt heeft, is eigenlijk meer Citroënfan... In ieder geval lijken de pijlen verdacht veel op het nieuwe logo van het Franse merk met de "Double Chevron". Of zou Citroën stiekum toch in de DTM komen?

norisring_27

Mercedes-Benz bracht ook één van de echte 300 SLR's uit de vijftiger jaren mee naar de Norisring.

norisring_26

Ook de Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss, de laatste uitvoering van de huidige SLR's, wordt in Neurenberg getoond. Mocht u belangstelling hebben, de gelimiteerde oplage van 75 exemplaren (750.000 Euro zonder belastingen) was alleen voorbehouden aan degenen die al een SLR hadden, en is bovendien uitverkocht.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet