Diversen

Diversen: Wedstrijdrijders Koene Racing en VF Kartracing blij met samenwerking!

div_vankampen

Tonykart staat volop in het nieuws deze week. Kombikart kwam met het bericht importeur te worden van het succesvolle Italiaanse merk en al kort daarop berichtte Koene Racing en VF Kartracing tegenover de redactie dat zij in samenwerkingsverband verder zullen gaan. Autosport.nl peilde de reacties bij de rijders!

“Waren we voorheen nog grote concurrenten, nu kunnen we samen terugvallen op een nog grotere en bredere ervaring. Door de samenwerking hoeven Vincent Fuijk en Martijn Koene niet meer continu onderweg te zijn. Terwijl de ene met de internationale rijders onderweg is, kan de andere de nationale rijders ondersteunen bij hun trainingen/wedstrijden en omgekeerd. Ook is er een bredere basis voor het tuning van de motoren en afzet van materieel. Wat voor ons betekent dat we sneller de juiste spullen beschikbaar hebben tegen scherpe prijzen. Voor ons is deze stap van de heren een hele goede zaak”

div_dijkman

“De Tony kart heeft de laatste jaren bewezen goed te zijn en is zeer praktisch ontworden. Als monteur kun je de afstelling snel en nauwkeurig instellen. Als rijder merk je dat de kart makelijker is, veel grip heeft om een hoge bochtensnelheid te houden en toch weer wel voldoende los is om bocht uit al het beschikbare vermogen op het asfalt te brengen. Of te wel een hele goede kart die in combinatie met uitstekend getunede motoren door Vincent of Martijn super snel zal zijn. We kijken dan ook met veel vertrouwen uit naar de komende wedstrijden!”

Afgelopen weekend lieten Davey Koch en Ruben van Kampen al zien dat ze snel zijn op de Tonykart. Al eerder waren Davey Koch en Wim Dijkman al snel op Genk tijdens de WSK wedstrijd aldaar. Met dit potentieel in huis kan er weer op internationaal niveau voorin mee gestreden worden in zowel de KF3, KF2 en KZ2 klassen.

div_koch


Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet