Diversen

Diversen: Kombikart Racing Parts importeur van Tonykart (update)

sf1_74681

Kombikart Racing Parts BV is vanaf 23 juni 2009 officieel importeur van Tonykart is geworden, naast Koene Racing. Kombikart zal alle Tonykart, Vortex en OTK producten (originele Tonykart-producten) gaan vertegenwoordigen in Nederland. De directie van Kombikart Racing Parts en Hugo Motorsports heeft een bezoek gebracht aan Tonykart en heeft de nieuwe samenwerking bezegeld met Mr. Robazzi, directeur/eigenaar van Tonykart S.R.L.

Tekst: PR
Foto: Bert Smilda (Smilda.net)

Update: Berry Torenvliet komt tijdens het eerstvolgende Europees Kampioenschap uit op Tonykart.

Momenteel is Kombikart een fabrikant met een beperkt programma van modellen en types van CIK gehomologeerde karts. Wij willen hiermee ons bestaande programma karts en producten zoals Vega, Rotax, Sparco, Alfano en Mojo uitbreiden met Tonykart, natuurlijk een product van hoogstaande kwaliteit. Wij zijn zeer verheugd dat wij de mogelijkheid hebben gekregen om Tonykart, naast Koene Racing, in Nederland te gaan vertegenwoordigen.

Tonykart is de meest succesvolle fabrikant in karting met een grote historie. Ook het team Hugo Motorsports, welke uitkomt met Kombikart in de Chrono Dutch Rotax Max Series en de Eurochallenge zal zich nu ook gaan concentreren op Tonykart. Binnenkort zal op onze website het complete programma van alle Tonykart producten verschijnen.

Persbericht Tonykart (Engels)

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet