Diversen

Div: Met Tango gratis naar de Masters of Formula 3

tango_mof3

Tango staat als benzineleverancier bekend om haar slogan “iedereen goedkoper tanken”, waar kwalitatief hoogwaardige brandstof wordt aangeboden tegen gunstige prijzen. Speciaal voor de Tango Masters of Formula heeft Tango een cadeau voor alle automobilisten die bij een van de 112 Tango tankstations in Nederland tanken. Het tankbonnetje van elke tankbeurt van minimaal 25 liter is namelijk een tweede gratis toegangsbewijs voor de duinen waard tijdens de Tango Masters of Formula 3.

Tekst en foto: PR

Bij aankoop van een duinkaart aan de kassa’s van Circuit Park Zandvoort ontvangt men op vertoon van de tankbon een tweede duinkaart gratis. Actievoorwaarden en mogelijkheden tot het winnen van exclusieve VIP-kaarten zijn te vinden op tango.nl

Overige toegangsbewijzen
Toegangskaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de website van Circuit Park Zandvoort (www.circuit-zandvoort.nl) of via het Ticket CallCentre (0900 – 9000 500). Een weekend-duinkaart kost € 20,00, waarbij kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding van een volwassene, gratis toegang hebben. Een weekend-paddockkaart, met toegang tot het rennerskwartier, kost € 45,00. Kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding van een volwassene, ontvangen vijftig procent korting op een paddockkaart. Uiteraard zijn toegangskaarten tijdens de Tango Masters of Formula 3 ook aan de circuitkassa’s verkrijgbaar.

Meer info
Meer informatie over tickets en het meest recente tijdschema is te vinden op www.circuit-zandvoort.nl
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet