Benelux Racing League

BRL: Jacky van der Ende rijdt met unieke extra krachtbron

Woensdag 22 april is een bijzonder mooie dag geweest. Niet alleen was het heerlijk weer en trad onze fotograaf in het huwelijk, het is ook de dag dat Jacky van der Ende vader is geworden van dochter Liz.

fam_vd_ende

De dolgelukkige vader: "Op 22 april om 08.30 is onze prachtige dochter Liz geboren. Ze weegt 3400 gram en is kerngezond. Na een hele heftige bevalling kwam onze dochter ter wereld. Moeder Lianne en dochter maken het op het moment heel erg goed en mogen gelukkig maandag weer lekker naar huis. Wat een ontzettend bijzonder gevoel is het om vader te zijn, echt helemaal geweldig".

Kersverse vader Jack zal komend weekend op en neer gereden worden door oom Ricardo van Zolder naar het ziekenhuis in Den Haag. Dat betekent ook dat de BRL-coureur er op gebrand is om de wedstijd zo snel mogelijk te finishen, zodat hij weer snel bij zijn jonge gezin kan zijn. Hopelijk zorgt deze extra stimulans voor mooie resultaten.

liz_vd_ende

"Laten we zeggen dat ik dit weekend Powered by Liz ben", vertelt Jack met een glimlach van oor tot oor. 

AUTOSPORT.NL wenst Jack en zijn gezin heel veel geluk samen en is benieuwd of de extra krachtbron hem op het podium zal brengen.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet