Formule Renault 3.5

Formule Renault 3.5: Chris van der Drift debuteert in Barcelona

chris_vd_drift_wsbyr_barcelona

Chris van der Drift maakt komend weekend zijn racedebuut in de World Series by Renault in Barcelona. De 23-jarige rijder uit Rotterdam racet op uitnodiging van Epsilon Euskadi, nadat hij al eerder verschillende tests met het Spaanse team had afgewerkt. Voor de International Formula Master-kampioen betekent dit opnieuw een stap hoger op de autosportladder en zal hij wederom voor de topklasseringen strijden.

Tekst en foto: PR

“Ik ben ontzettend blij dat het team mij de kans geeft om te racen, want door de crisis is het ontzettend moeilijk om budget te vinden”, zei Van der Drift. “De tests in Valencia, Jerez en Barcelona waren ook op uitnodiging om mij uit te proberen en blijkbaar zijn ze dusdanig onder de indruk dat ze mij nu deze kans geven. Het werkte erg prettig met het team, dus ik kijk erg uit naar het eerste raceweekend. Wel zal ik de auto nog beter moeten leren kennen en zijn de pitstops ook nieuw voor mij. Ik ga in ieder geval ontzettend mijn best doen!”

Op TV
De races worden live uitgezonden op Eurosport: Zaterdag 18 april 13:45 uur: Renault World Series in Barcelona (Spanje) - race 1 (60min) (live). Zondag 19 april 13:00 uur: Renault World Series in Barcelona (Spanje) - race 2 (60min) (live).
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet