Diversen

Div: Coureurs Team Bleekemolen wachten met smart op Pasen

team_bleekemolen_3

Gisteren berichtte AUTOSPORT.NL al over de presentatie van Team Bleekemolen. Vandaag komen diverse coureurs uit de renstal uitgebreider aan het woord. Zoals bijvoorbeeld Melvin de Groot: "Na twee jaar oefenen moet het nu maar eens gaan gebeuren. Ik wil in 2009 kampioen worden in de Clio Cup’’, aldus De Groot, die samen met al zijn teamgenoten een champagnetoost uitbracht op het komende racejaar.

Tekst: Marc Kok
Foto’s: Chris Schotanus

Met zeventien coureurs in vijf verschillende raceklasses is Team Bleekemolen dit jaar weer bijzonder actief. Terwijl Sebastiaan Bleekemolen en Tim Buijs een goed koppel vormen in de nieuwe Dutch GT4 divisie, probeert de grote ‘racefamilie’ ook in de Swift Cup, TDC, de Clio’s en de ADAC GT Masters te scoren.

michael_bleekemolen

‘Dubbeltrotse’ Michael Bleekemolen
Michael Bleekemolen keek gisteren bij het Amsterdamse kantoor van sponsor State of Art dan ook verheugd naar zijn rijders. "Er is in de racerij vanwege de kredietcrisis toch wat bloedarmoede. Daarom ben ik ook dubbeltrots op de grote groep coureurs die we weer in ons team hebben weten onder te brengen’’, aldus de 59-jarige routinier, die zelf weer in de Clio Cup gaat strijden. "Melvin de Groot denkt mij te kunnen bijhouden.’’ Lachend: "Maar dat ligt meestal nèt even anders.’’
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet