Formido Swift Cup

Swift Cup: Douma Autosport verder onder eigen vlag

douma_blij

Na een samenwerking van vier jaar met Frensch Power Motorsport hebben beide partijen ervoor gekozen om onder eigen vlag verder te gaan. Douma Autosport zal zich dit jaar op eigen kracht opnieuw richten op de Formido Swift Cup. In 2008 eindigde Sandra Douma als tweede in het kampioenschap. Frensch Power Motorsport verlegt de focus naar de Duitse autosport.

Tekst PR
Foto’s: PR en Fast Company

De afgelopen maanden is Douma Autosport druk bezig geweest om alles voor komend seizoen in orde te maken. Tijdens de Paasraces zullen zij met een eigen racetrailer op de paddock staan. Het team blijft ongewijzigd waarmee de kennis en ervaring aanwezig is om de successen van de afgelopen jaren te continueren.

douma_autosport_2009_2

Nick Versteegh en Sandra Douma
Zoals al eerder bekend gemaakt, zijn de rijders voor dit seizoen Nick Versteegh en Sandra Douma. Naast deze twee rijders is er nog één auto te huur. Ook zijn er mogelijkheden voor mensen met een eigen auto die gebruik willen maken van de expertise van het team. Hierbij behoren onderdak en service door het team tot de mogelijkheden, maar ook persoonlijke begeleiding van Sandra Douma.

douma_autosport_2009_1

Kroon op het werk
Ondanks de wijziging in de samenstelling ziet Douma Autosport het komend seizoen in de Formido Swift Cup met alle vertrouwen tegemoet. Het doel voor dit jaar is dan ook om de titel in de wacht te slepen. Na al die jaren is een eigen racetrailer de kroon op het werk. "Een kampioenschap in 2009 zou het helemaal compleet maken aldus’’, teameigenaar Sytze Douma.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet