Diversen

Div: DPP extra in actie op 1 en 2 augustus op Circuit Park Zandvoort

pb_dppfestival_zandvoort_09

Begin februari werd bekend dat het Dutch Power Pack Festival op Circuit Zolder om economische redenen geen doorgang zou vinden. Aangekondigd werd dat het evenement vervangen zou worden door een treffen op Circuit Park Zandvoort. Deze vijfde ontmoeting voor de raceklassen uit het Dutch Power Pack zal nu in het weekend van 1 en 2 augustus op de Zandvoortse duinenpiste plaats vinden.

Tekst: PR
Foto: Chris Schotanus, Essay Produkties

Bij het Dutch Power Pack Festival op Circuit Park Zandvoort staan op dit moment van zes series al meer dan twaalf races op het programma. Zo komt het Dutch GT4 Championship in actie en maken ook de Formido Swift Cup, Toerwagen Diesel Cup, Formule Ford en de Dunlop SportMaxx Clio Cup hun opwachting. Het Delta Lloyd Private Banking NK Historische Toerwagens & GT’s zal als gastserie optreden.

Programma
Het Dutch Power Pack seizoen start op 11 en 13 april met de Paasraces op Circuit Park Zandvoort. Na de Profile Tyrecenter Pinksterraces (31 mei en 1 juni) treffen de meeste DPP-series elkaar tijdens de Masters of Formula 3 in het weekend van 12 tot en met 14 juni. Vervolgens komt het Dutch Power Pack in actie op TT-Circuit Assen in het weekend van 4 en 5 juli. Op 1 en 2 augustus keert het nationale racepakket terug naar Circuit Park Zandvoort voor het Dutch Power Pack Festival. Het seizoen wordt afgesloten met de Wijzonol Trophy (5 en 6 september) en de Formido Finaleraces (10 en 11 oktober).

Kalender Dutch Power Pack 2009
11 & 13 april Paasraces Circuit Park Zandvoort
30 mei & 1 juni Profile Tyrecenter Pinksterraces Circuit Park Zandvoort
12 – 14 juni Masters of Formula 3 Circuit Park Zandvoort
4 & 5 juli Dutch Power Pack Festival TT-Circuit Assen
1 & 2 augustus Dutch Power Pack Festival Circuit Park Zandvoort
5 & 6 september Wijzonol Trophy Circuit Park Zandvoort
10 & 11 oktober Formido Finaleraces Circuit Park Zandvoort

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet