Diversen

Div: AUTOSPORT.NL-redacteur Ralf Dennissen naar Autovisie

Op 1 januari aanstaande gaat Ralf Dennissen de redactie van AUTOSPORT.NL verlaten. Dat wij hiermee niet blij zijn, zult u wellicht begrijpen. Maar we hebben ook begrip voor de beslissing van Ralf, want de kans die hij krijgt is te mooi om niet te pakken.  

Ralf wordt met ingang van de genoemde datum  redacteur bij Autovisie, het tweewekelijkse autoblad van de Telegraaf Tijdschriften Groep. Dit jaar schreef hij al enkele DTM-reportages voor het blad en dat beviel wederzijds goed. We hopen dus in ieder geval nog vaak van hem te kunnen lezen! Ralf in gesprek met Dr Mario Theissen, directeur van BMW Motorsport.  
Het afgelopen jaar richtte Ralf zich bij AUTOSPORT.NL vooral op de verslaggeving van de DTM. Hij vond snel zijn weg in het wereldje van de Duitse toerwagenracerij en wist door zijn sympathieke en rustige optreden vlot de juiste deuren te openen bij teams, coureurs, merken en sponsors. Ralf ontpopte zich als een terzake kundig en kritisch journalist, die zich aan gemaakte afspraken houdt en uitermate leergierig is. Deze eigenschappen, gecombineerd met zijn vlotte schrijfstijl, zullen hem in zijn nieuwe functie zeker goed van pas komen. Wij bedanken Ralf in ieder geval hartelijk voor zijn inzet voor AUTOSPORT.NL en we wensen hem alle goeds voor de toekomst! 
Redactie AUTOSPORT.NL
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet