Belcar

Belcar: Marc Goossens en David Hart vormen combinatie in 2005

" De kogel is door de kerk, " leidt Patrick Selleslagh de keuze voor onze landgenoot David Hart in. " We gaan volgend seizoen met het Nederlandse-Belgische duo Hart-Goossens aan de slag. David biedt ons, gezien zijn jarenlange ervaring in zowel FIA-GT als Belcar, het perfecte antwoord op wat we zochten. "

tekst: PR 

Marc Goossens is opgetogen over zijn nieuwe teammaat: " David bewees met zijn eigen structuur in Belcar en tevens met deelnames aan FIA-GT wedstrijden dat hij uit het goede uithoudingshout gesneden is.
Ook David Hart is blij met de hernieuwde samenwerking met het team van SRT. Na de 24 uren van Zolder het afgelopen seizoen, tekent hij nu bij SRT voor een vol seizoen, met optie op 2006. " De combinatie van Marc Goossens en de SRT Corvette C5-R is simpelweg de beste die er vandaag in België te vinden is. Gezien ik op zoek was naar een team - mijn eigen structuur staat te koop - en ik de kans kreeg om bij SRT aan te treden, heb ik dit aanbod met beide handen aangenomen. We zullen tijdens elke wedstrijd vooraan meestrijden, maar gezien de belangen van onze sponsor Sara Lee, is ook de Belcar titel een belangrijk objectief.
Naast het Belcar kampioenschap staan ook de Marlboro Masters op het programma en de 24 uren van Spa zouden eventueel ook deel van mijn racejaar kunnen uitmaken. "
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet