Sportscars

Sportscars: Zeven awards voor Barron Connor Racing

Barron Connor Racing heeft vrijdagavond 3 december tijdens de LMES Prize Giving maar liefst zeven awards ontvangen. Tijdens het gala diner van de Le Mans Endurance Series in de majestueuze bibliotheek van de Automobile Club de France op Place de la Concorde in Parijs, namen John Bosch, Mark Koense, Mike Hezemans en Jean-Denis Deletraz zeven LMES awards in ontvangst, vijf voor de coureurs (Bosch, Biagi, Sullivan, Hezemans en Deletraz) en twee voor het team, dat dit jaar met de Ferrari 575 GTC tweede en derde werd in de GTS klasse van het kampioenschap. 

Tekst en foto: PR

Een enorm aantal kopstukken uit de endurance racerij hadden zich vrijdagavond verzameld in Parijs, waar de LMES aan haar beste teams en coureurs van het 2004 seizoen de felbegeerde awards uitreikte. "Het was een plezierige avond en we mochten veel prijzen in ontvangst nemen", aldus John Bosch. "Een mooie afsluiting van een enerverend jaar."
 


Van rechts naar links: Mike Hezemans, Jean-Denis Deletraz, Mark Koense en John Bosch, die zojuist awards hebben ontvangen van Stephane Ratel (uiterst links), de promotor van de LMES.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet