Diversen

Div: Ricardo van der Ende op jacht naar Franse karttitel

Terwijl komend weekend de laatste wedstrijd om het Formule Renault kampioenschap op Circuit Park Zandvoort verreden wordt, richt Ricardo van der Ende zich op de slotrace van het Frans ICC kartkampioenschap.

Naast zijn Formule Renault activiteiten bij Equipe Verschuur en het Start Racing Team komt Ricardo van der Ende dit jaar tevens uit in het Frans en Europees ICC kartkampioenschap. Op 5 september schreef Ricardo op overtuigende wijze de Europese titel op zijn naam op het Belgische circuit Mariembourg. "Een fantastisch resultaat. Helemaal gezien het volle veld met internationale topcoureurs. Ik ben echt trots op deze bokaal", aldus Van der Ende.
Dit weekend zal Van der Ende strijden om het Frans kampioenschap op het circuit Essay, onder de rook van Parijs. Van der Ende is erop gebrand om ook de Franse titel te bemachtigen. "Samen met mijn team en sponsors hebben we besloten om ons dit weekend te richten op het Frans kartkampioenschap. Het binnenhalen van deze titel zou echt een bekroning op een mooi seizoen zijn.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet