Diversen

Div: Voorbeschouwing Trophy of the Dunes: Ontknoping titelstrijd nadert

 start1_jeroen1


De Trophy of the Dunes is voor de meeste raceklassen het voorlaatste evenement van het seizoen. Een enkele rijder, zoals Jeroen Bleekemolen en Dennis Retera, maakt een grote kans om voortijdig tot kampioen gekroond te worden.

 retera raceDe ELF BRL heeft inmiddels tien races achter de rug. Jeroen Bleekemolen heeft er al acht gewonnen en is hard op weg naar de titels in de ELF BRL-V6. Jeroen heeft inmiddels een dusdanige voorsprong in het Benelux-klassement dat de kans groot is dat hij tijdens de Trophy of the Dunes al tot kampioen kan worden gekroond. Hij moet alleen in de beide races in de buurt van Donald Molenaar en Donny Crevels blijven.
De strijd om het NK is nog open omdat de twee dubbele races op de Nürburgring niet meetellen voor de Nederlandse titel, er zijn dus pas zes races voor dit kampioenschap verreden.

 Van kalmthout race 2


In de ELF BRL Light voert Marijn van Kalmthout de beide klassementen aan. De beslissing tussen Marijn en Gaby Uljee, op de tweede plaats, valt waarschijnlijk pas tijdens de Finaleraces.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet