Chrono NK 2-takt

Chrono: Hans van der Ham verkoopt aandelen Chrono Karting B.V.

Met ingang van 1 januari jl. zijn de activiteiten van Chrono Karting BV overgenomen. De nieuwe eigenaren zijn Gaby van de Burgt, de heer A. de Bekker en de heer R. de Bekker.

De onderhandelingen hiervoor zijn geruime tijd geleden al gestart” aldus Hans van der Ham, oprichter en eigenaar van Chrono Karting BV, die gisteren zijn aandelen overdeed aan het nieuwe team. “In 1999 zijn we gestart met het organiseren van incentives en prokart races als verlengstuk van Kombikart en om spin off te realiseren voor Kombikart en beide circuits. Door de professionalisering van deelnemende teams en organisatie is Chrono Karting uitgegroeid tot een volwaardig organsatie orgaan in de kartsport”.

Partijen tekenden gisteren de overdracht waarbij de nieuwe eigenaren aangaven met volle inzet en enthousiasme de onderneming te gaan voortzetten en uitbreiden. Namens Hans van der Ham danken wij alle rijders en vrijwilligers die de afgelopen jaren Chrono Karting tot een professionele organisatie hebben gemaakt. “Na jaren trouw dienstverband en fijne samenwerking met Hans van der Ham, gaan we de spirit van Chrono Karting voortzetten”, aldus Gaby van de Burgt, directeur Chrono Karting. “Samen gaan we er iets moois van maken waarbij professionaliteit, gezelligheid en raceplezier voorop staan. Voor de rijders zijn er geen veranderingen, behalve dat er een ander correspondentieadres zal zijn”.

Chrono Karting BV
Postbus 162
5690 AD Son

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet