RGMMC

Internationaal: RGMMC Rotax Wintercup Campillos, Spanje

campillo

Voorafgaande aan het vier races tellende Europees Kampioenschap Rotax Max organiseert de RGMMC dit jaar voor het eerst een Wintercup. Plaats van handeling; Campillos, Málaga in Zuid Spanje. Nederland is sterk vertegenwoordigd tussen het internationale Rotax geweld.

Team TKP is met een sterke line-up afgereisd naar Zuid Spanje. Dave Blom, Tim Struijlaart, Beitske Visser en Kay van Kemenade komen uit in de Junioren klasse terwijl Mats van den Brand, Ramon Rietveld en Jack Swinkels uitkomen bij de Senioren. Hugo Motorsport komt uit met Mike Joossens, Danny Siemensma, Roy Curfs, Axel van de Burgt en Berry Torenvliet. Kevin Gubbels en Nelson van der Pol komen beide in actie op een Sodikart. Maik Barten zal uitermate gebrand zijn op een goed resultaat, een derde podium positie werd hem in La Conca afgenomen, maar in Campillos gaat hij het proberen met de Feyter en Gillard.

Voor de rijders staat er nog iets moois op het spel, bij een overwinning betaald de betreffende rijder geen inschrijving voor het RMEC seizoen 2009, een tweede positie levert twee gratis races op en een derde positie één gratis inschrijving.

Volg de Live Timing (vanaf 13 februari)

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet