Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Diversen

Diversen: Dennis Kroes komt uit op Arrow kart voor KM Racing Support in 2009!

Dennis Kroes komt dit jaar uit op een Arrow van KM Racing Support. De vriendelijke Amsterdammer die in November tijdens de World Finals in La Conca de Wereldtitel bij de DD2 Masters behaalde komt uit in de DD2 klasse op het Nederlands Kampioenschap en in de Euro Challenge.

De deal werd afgelopen weekend in het Duitse Offenbach waar KM Racing met een stand stond beklonken. Dennis : "Een geweldige uitdaging ligt voor ons.Hans Zondervan heeft me vorig jaar al een paar keer benaderd en is speciaal nog naar het WK in La Conca geweest om mij daar te supporten. Mijn loyaliteit en vertrouwen in het Euro's Indoor Karting Swalmen Race-team van Remon Hannink stond echter een overgang in de weg zeker toen ik vorige week op de Fabriek bij Haase was en zij mij daar een contract aanboden. Echter Vrijdagavond kwam er een kink in de kabel die niet meer te herstellen bleek.

Toen ik vervolgens op de beurs in Offenbach weer aangesproken werd door Hans zondervan en ik ook een goed gesprek had met de aanwezige mensen van Arrow die speciaal waren overgevlogen uit Australie om KM Racing Support bij te staan op deze kartbeurs, was ik er snel uit. Deze uitdaging moet ik aangaan.Hans is bezig om een goed Team te vormen en Arrow op de kaart te zetten in Europa.Ik ben er trots op daaraan mee te mogen helpen.

Ik wil Remon Hannink en iedereen van Euro Indoor Karting Swalmen bedanken voor de afgelopen 2 jaar waarin wij 2x de Europese en 1x de Wereldtitel behaalden. Verder wil ik Kartshop Amsterdam,Hessels,Hans Neelen en Ribhouse Texas bedanken voor hun steun in 2009 !"

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet