Diversen

Diversen: Uitgebreide terugblik, feiten, cijfers en video kartseizoen 2008 (lang)


Wat biedt 2009?
We kunnen terug kijken op een bewogen kartseizoen waar de nodige veranderingen hebben plaats gevonden. Volgend seizoen wordt minstens zo interessant, misschien wordt het wel een van de belangrijkste seizoenen van afgelopen jaren. Hoe komt het officiële Nederlandse Kampioenschap van de grond? Hoe zal het aanbod zijn van nationale en internationale wedstrijd en staat dit aanbod gelijk aan de vraag? Of zorgt een te grote spreiding voor magere velden? Wat zijn de gevolgen van de economische recessie voor de sport? Ligt dit de ontwikkeling en/of vergunningen van de Nederlandse kartcircuits in de weg? En ga zo maar door….


Bekijk op hoge kwaliteit: klik hier

Eigen terug- en vooruitblik

Wij kijken terug op een succesvol seizoen, een seizoen dat nog drukker werd dan 2007 als gevolg van het groeiende aanbod van wedstrijden. Met de onboard beelden die we dit jaar leverde hebben we een waardevolle toevoeging gekregen aan de website, de filmpjes sloegen dan ook boven verwachting goed aan. Ook hadden we dit seizoen meer lezers dan ooit, waarvoor ons dank!

Intern zal er een verandering plaats vinden. Dave Ritzen zal de redactionele werkzaamheden van Ewoud Frielink overnemen vanwege een langdurige buitenlandse stage. Veel zul je hier niet van merken, ook komend seizoen staat Autosport.nl weer tot je beschikking met het laatste nieuws, foto’s, video’s en verslagen.

Namens de redactie karting een fijne jaarwisseling gewenst en een succesvol, snel maar vooral sportief 2009. Tot volgend jaar!

Met vriendelijke groet,

Michael Melis, Dave Ritzen en Ewoud Frielink

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet