Diversen

Internationaal: Maik Barten loopt pole op 0.006 seconden mis (update)


Martin Pierce zal morgen van pole vertrekken, de Ier was 0.003 seconden sneller dan de Italiaan Ricky De Donno. Ben Cooper liet een derde tijd noteren. De series van de Senioren worden morgen in vier groepen verdeeld, Asseldonk en van Splunteren zullen dus de series in de voorste gelederen gaan aanvangen. De Belgische rijder Michael Cool had zijn snelheid van de ochtend niet mee genomen naar de kwalificatie en moet genoegen nemen met een 40ste tijd.

DD2: Nét niet voor Maik Barten
Huidig Wereld Kampioen Pier Luc Ouellette noteerde zojuist pole op La Conca. Maik Barten greep met een verschil van 0.006 seconden net mis. Maar wat maakt het uit? Barten heeft in ieder geval een zeer goede uitgangspositie voor de series morgen. Sander Beuvink verbeterde zich met ruim een tiende ten opzichte van vanmorgen, wat goed was voor een 18de positie. Dennis Kroes zette een 38ste tijd neer.

d_5

Blik op morgen (vrijdag)
Morgen zullen twee sessies met series verreden worden, zaterdag volgt na de warming-up de derde en laatste sessie. In de middag wordt er flink wat regen verwacht, spanning gegarandeerd dus morgen tijdens de series! Houd Autosport.nl in de gaten hoe het de Nederlanders en Belgen vergaat.

Resultaten

Foto's online op Carpy.nl

logo_kombikart logo_dobla logo_kartinggenk logo_chrono logo_kombikartberghem

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet