Diversen

Internationaal: Groeten uit La Conca

Tijdens de Rotax Grand Finals op het prachtige en hyper moderne circuit van La Conca draait het natuurlijk om de actie op de baan. Maar rondom het circuit valt er nog veel meer te zien. In de categorie ‘bijzaken’ geven wij je een kijkje van wat er zich nog meer afspeelt…

1
De ingang van het circuit wordt gesierd door een lange laan met aan weerzijde palmbomen. Aan het einde bevindt zich ‘Ristorante La Conca’. Dit was tevens het decor voor de Welcome Party afgelopen dinsdag.


3
De bezoekers en de andere teams bespeuren tijdens een wandeling door de paddock direct de ‘teamgeest’ van Nederland. In de tenten staan de Nederlandse deelnemers gebroederlijk naast elkaar en wordt de catering uitstekend verzorgd door Gaby van de Burgt en Dobla.

5
Naast de overalls hebben alle Nederlanders ook een heuse ‘Team Holland’ viziersticker. Op welke helm kan deze oranje sticker nou beter uitkomen dan op die van Hannes van Asseldonk….

6
De overalls en vizierstickers zijn niet de enige middelen om Team Nederland van een goede look te voorzien. Elke Nederlandse tent is voorzien van een zogenaamd ‘drivers profile’ met daarop informatie over de betreffende deelnemer. Wat ons betreft heeft Team Nederland de prijs van ‘beste land presentatie’ al binnen. En goh wat zijn we nu objectief!
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet