BNL Karting Series

BNL: Preview BNL Karting Series finales te Genk


Ruim 25.000 prijzengeld
Het prijzen pakket voor de winnende coureurs is niet onaantrekkelijk. Zo krijgt de winnaar in de Senioren klasse een DD2 World Finals ticket, een nieuwe motor en het volgende seizoen gratis. Voor winnaar in de Rotax Junioren klasse staat hetzelfde prijzen pakket te wachten, maar dan met een Junioren World Finals ticket. De winnaars in de KF en KZ klassen ontvangen bij het winnen van het seizoen een Blackberry en daarbij mogen de winnende rijders uit de KF2 en KZ2 klasse een dag testen in een Formule Ford.

prev_4

10 Wildcards Rotax Junioren
& Mini Max
De organisatie geeft 10 wildcards weg voor de Rotax Junioren en Mini Max klasse. Dit houdt in dat je geen inschrijfgeld hoeft te betalen, enkel de banden. Om het kampioenschap te winnen is het natuurlijk te laat maar je maakt onder andere kans op een BNL Bell helm, een fiets, set banden, Blackberry en een Formule 1 VIP ticket. Wil je één van deze 10 wildcards? Mail dan zo spoedig mogelijk je naam en telefoonnummer naar Boy@BNLKartingSeries.org

Genk opnieuw geasfalteerd
De finale wordt verreden op een nieuwe laag asfalt. Het asfalt heeft een minder hobbels, een grovere structuur en een kortere droogtijd.

Mis de finale niet! 5-6 juli in Genk te België

Huidige tussenstanden (let op: zonder aftrek!)
BNL - JUNIOR MAX  
BNL - KF2  
BNL - KF3  
BNL - KZ2  
BNL - MINI MAX  
BNL - SENIOR MAX


prev_5Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet