Diversen

Diversen: Samenwerking R-Kartperformance en Keijzer Racing

keijzerracing

Zanardi Importeur Keijzer Racing gaat in samenwerking met R-Kartperformance de verschillende Rotax-Max wedstrijden promoten met Zanardi karts. Keijzer Racing is momenteel international zeer succes vol in de KF1, KF2 & KF3 met rijders zoals Jack te Braak, Nyck de Vries en Joey Elkerbout .

Deze grondlegging samenwerking is ontstaan in Dubai tijdens de Grand Finals Rotax-Max en afgelopen week is de deal rondgemaakt. De resterende Chrono’s en KNAF weekenden zullen Jim Ringelberg en Joost de Blok deelnemen met Zanardi Karts. Tevens zijn de faciliteiten van R-Kartperformance uitgebreid met een nieuwe tent, wat naast de huidige bus een mooie stap voorwaarts is voor de faciliteiten op de baan. Naast het promoten van de Zanardi Karts zal R-Kartperformance zich ook gaan richten op het verkopen van de Zanardi karts/onderdelen. Daarnaast blijft R-Kartperformance gewoon importeur van EKS Karts.

Jim Ringelberg & Robert-Jan Jansen "Voor R-Kartperformance is Zanardi een mooie aanvulling op het huidige portifolio, maar daarnaast blijven we gewoon importeur van EKS waardoor we de klanten een breed en gevarieerd pakket kunnen aanbieden".

Website R-Kartingperformance
Website Keijzer Racing

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet