Diversen

Diversen: Kartservice van der Spoel na 20 jaar weg uit Amsterdam

vdspoel1

Het verdwijnen van Kartbaan Amsterdam heeft grote gevolgen gehad voor kartend Noord Holland. Diverse kartshops zochten hun heil ergens anders. Kartservice Dennis van der Spoel bleef echter dicht bij huis en verplaatste zijn shop van Amsterdam naar Hoofddorp in een splinternieuw pand.

20 jaar
Twintig jaar lang was van der Spoel gevestigd op de Fannius Scholtenstraat op nog geen 10 minuten van Kartbaan Amsterdam, maar vanaf 1 januari is van der Spoel te vinden in Hoofddorp, vlakbij luchthaven Schiphol. In de maanden januari en februari is hard gewerkt om alles zijn plekje te geven en de werkplaats en shop op orde te brengen, maar nu is alles helemaal klaar en is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen in de nieuwe shop.

vdspoel2

Twee keer zo groot
De nieuwe kartshop is met 210 m2 twee keer zo groot als de shop in Amsterdam en is makkelijk vanaf de snelweg de A4 bereikbaar en parkeren is geen probleem voor de deur. Kart Service vd Spoel is dealer van het kartmerk CRG en verkoopt het Italiaanse topmerk al sinds 1995. Naast dit zeer bekende kartmerk is Kart Service vd Spoel dealer van Maxter, IAME, TM en Rotax motoren.

Voor de aanschaf van een complete rijdbare kart is Kart Service vd Spoel dus het adres voor de beginnende en gevorderde karter. “Wij zijn er niet alleen om karts en spullen te verkopen want voor motor revisies, kart onderhoud, advies en begeleiding op de kartbaan is Kart Service vd Spoel het adres.” Aldus Dennis van der Spoel die zelf nog actief is in de 07 Super Nationaal klasse.

Een nieuw pand, een nieuwe start in 2008

Kart Service vd Spoel
Wijkermeerstraat 28A
2131HA Hoofddorp
Tel: 023 – 557 83 60
Meer info: www.kartservice.nl

vdspoel3

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet