NAB

NAB: Grote opkomst laatste Clubrace te Strijen

club5_strijen_1

Afgelopen weekend was de beslissende wedstrijd voor het clubkampioenschap in Strijen. De clubrace was er wederom een van formaat. 83 rijders stonden aan de start, waarvan acht nieuwe KF3 rijders. Zaterdag 8 december vindt de feestelijke huldiging van de kampioenen plaats te Strijen.

Foto’s: Michael Melis
Tekst: m.b.v Rob v.d. Klok


In de Mini-Junioren A klasse was het Guust Specken die de dagwinst op zijn naam schreef. In de A1 deed Max Koebolt hetzelfde door allebei de manches te winnen voor Marijn van Leeuwen en Sven van de Slik. De Mini-Junioren B groep met een grootte van 19 rijders werd gewonnen door Angelo Lucas voor Pjotr Parijs en Iris Joosten.

Het Mini-max veld(je) werd gevormd door 3 rijders, waar Nick Smit zijn hoofd het koelste hield, voor Colin Vaudo en Jessie Hemink. In het KF3 veld reed Kevin Verhoeven volgas naar de dagwinst voor Leon de Visser en de zeer snelle dame Giovanna Boontjes.

In de andere Junioren klasse 02 nam Luc Cataldi de winst voor zijn rekening voor Desiree Heijstek en Kayleigh Vogelaar. Michel Bervoets was niet te kloppen in het nationaal 125cc 05 veld, hij werd op ruime afstand gevolgd door Nico den Hartog met achter hem Daf Verhoeven.

In de klasse 07 nam Ruud hellewegen de snelste weg naar de dagoverwinning voor Dion de Ruiter en Glenn van Groenendijk. De schakel klasse 08 kende niet veel rijders, maar werd gewonnen door Wim van der Vliet die op de voet gevolgd werd door Peter Gaiser. In de klasse 09 Rotax max junioren was het Stefan Buitelaar die de snelste was voor Vera Paauwe op haar Birel en Floris Teunissen. De Rotax max Senioren werd gewonnen door Jasper van de Made, met achter hem zware gevechten voor de 2e plaats die gewonnen werd door Rober Romviel en Willem Jan Schoots.

club5_strijen_2
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet