Diversen

4-takt: D4SF Winterkampioenschap 2007/2008

winterkamp_1

Niet iedere coureur neemt een winterstop. Zo neemt Chrono Karting ook geen pauze tijdens de winter, maar zijn we volop bezig met de voorbereidingen van het nieuwe kart seizoen. Voor diegene die onder koudere weersomstandigheden ook op het podium willen staan en zijn rij- en stuurvaardigheden wil trainen, organiseert Chrono Karting BV wederom een spetterend 4-Takt winterkampioenschap in de winter van 2007/2008.

Tekst: PR
Foto's: Met dank aan Heidi Montfoort


Bij de CadetKids en Rookies zullen er nieuwe rijders in het kampioenschap binnenkomen. Na de zomercup zijn een aantal cadetrijders overgestapt naar een andere klasse. Sommigen hebben voor de viertakt gekozen, in een hogere klasse, anderen hebben de overstap gemaakt naar de MicroMax of MiniMax klasse.

Bij de World Formula klasse worden de beide klassementen weer samengevoegd tot 1 klasse, dus geen onderscheid meer tussen licht en zwaar.

De Mini Briggs klasse krijgt versterking van nieuwe rijders. De rijders die het kampioenschap verlaten hebben worden door nieuwe rijders opgevolgd

De nieuwe spectaculaire klasse voor de jeugdrijders is de VT 250 junior. Samen met de senioren zal deze Koningsklasse der Viertakten voor het nodige spektakel gaan zorgen. Voor het komend seizoen zijn nu al zes rijders bevestigd.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet