Diversen

Diversen: Commissie vergadering: “Sluiting Kartbaan Amsterdam op kritiek punt”


kartbaan_adam_2

Woensdag j.l. vond de gebruikelijke vergadering van de Raadscommissie Ruimtelijke Ordening, Grondzaken, Waterbeheer en ICT plaats. In het ‘vragenhalfuur’ werd het publiek in de gelegenheid gesteld om drie minuten spreektijd te gebruiken. Diverse partijen namen hier het woord om middels een pleidooi aan te geven hoe belangrijk de kartbaan is voor Nederland.

Tijdens de vergadering was het opvallend dat de Raadscommissie geen enkel idee had wat er zich op de Kartbaan afspeelt. De baan had in veel gevallen vooral een recreatief beeld, wat vergeleken kan worden met veel Indoor kartbanen. Ook het milieu speelde mee. De TU Delft, Len van Leeuwen, Nederlands Kampioen Cadet en de Nederlandse Autosport Bond deden er alles aan om dit beeld volledig te ontkrachten. De verantwoordelijke wethouder van Poelgeest blijft echter bij zijn standpunt.

Tekenen van petitie van groot belang!

Er wordt verwacht dat in augustus gestemd zal worden door de politieke partijen over deze kwestie. Voor u als rijder, monteur, liefhebber, vrienden en kennissen is het van enorm belang dat de petitie getekend wordt. Hoe groter de massa is die aangeeft dat de kartbaan belangrijk is voor de ontwikkeling van de Nederlandse - steeds milieu vriendelijkere - autosport hoe beter. Alleen dán is er kans om de Kartbaan te behouden.

Teken hier de online petitie


Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet