Diversen

Indoor: Spannende vijfde Master Kart Series in Middelburg


race5_4

Daarachter dan weer een groep van vier die elkaar geen centimeter kado deed, aangevoerd door Coronel en SignMind, direct gevolgd door Traxx en TryOut Racing, die op weg naar voren waren.
Met IKM ging het niet goed. Op P 15 werd de laatste plaats ingenomen nadat het team met pech was binnen gekomen. En pech is funest in de MKS, Kom je niet meer te boven. Uiteindelijk ging het fel strijdend door en de wissels brachten geen grote veranderingen. Net voor de laatste wissel had IKM2ND VM Golff te pakken en zaten Veersedam en Traxx bij hen op de lip.

Na de wissel ging het vol naar de finish. OSC was ineens na een foutje zo’n 50 meter op Proturn verloren. En de slimme Corne Snoep deed er nog een schep bovenop. OCS gaf zich niet gewonnen, maar ondanks de snelste raceronde kwamen ze niet meer bij en was de overwinning voor het Roosendaalse team van Proturn KCR. OCS ging onder luid gejuich als tweede over de streep, gevolgd door de snelle jongens van Mechanica-van Deijne.

Koploper in de tussenstand Veersedam kwam dit keer iets te kort, maar wist het verlies beperkt te houden op P6, maar wat had het een kracht gekost. De pole en de snelste ronde waren dit keer beiden voor OCS.

EINDSTAND


1. Proturn KCR 30
2. OCS 28
3. Mechanica – Van Deijne 23
4. VM Golff Racing 21
5. IKM 2ND Edition 19
6. Veersedam Auto 17
7. EIK Swalmen 15
8. Auto Sturm Nissan 13
9. SignMind Racing 12
10. Try Out Racing 11
11. Nieuwenhuys-Traxx 10
12. Coronel Huizen 9
13. North Racing 8
14. Team Speedworld 7
15. IKM 6
16. Bimex Rosmalen 5
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet