Diversen

Diversen: Overweldigend aantal reacties op sluiting Kartbaan Amsterdam

In het regionale nieuws werd 2 juni bekend dat de Kartbaan van Amsterdam per 1 september moet sluiten omdat de baan plaats moet maken voor waterberging. Het aantal reacties hierop was overweldigend! Nu, nog geen twee weken later tekenden ruim 900 auto- en kartsport liefhebbers de online petitie en werden er bijna 90 reacties achtergelaten op de website van de VVD. Kortom, de verontwaardiging is groot!

kartbaan_adam_nab
Foto: Michael Melis

De volgende stap wordt aanstaande woensdag 20 juni gemaakt tijdens een gemeentevergadering in Amsterdam. Diverse partijen zullen hier in samenspraak met Dick Crevels, eigenaar van Kartbaan Amsterdam, hun pleidooi houden. Onder andere Len van Leeuwen zal namens de 4-takt klasse gebruik gaan maken van de drie minuten spreektijd.

Petities
Ruim 900 online petities zijn een geweldig aantal in zo’n korte tijd. Hoe meer petities, hoe beter. Teken daarom vandaag nog de online petitie of vul tijdens de Rotax Max Challenge en de NAB aankomend weekend een schriftelijke versie in! De petities worden uiteindelijk samengevoegd en overhandigd aan de gemeente. Over de manier waarop deze petities worden overhandigd komt later duidelijkheid.

U wilt toch ook dat Kartbaan Amsterdam behouden blijft? Teken hier de online petitie!
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet