Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Chrono NK 2-takt

Chrono: Vanaf 8 jaar deelnemen aan de RMC? Micro Max bij de Chrono!

Vanaf 8 jaar al kan er worden mee gestreden in het populaire en druk bezette Chrono Rotax Max Kampioenschap. In de Mini Max klasse kunnen rijders vanaf 8 t/m 11 jaar terrecht om te racen met een volwaardige Rotax FR 125 Max motor met andere uitlaat en radiateur, plus diverse restricties om de PK’s tot een veilig niveau terug te brengen.

Tekst: Ewoud Frielink/ PR

De Rotax motor is een betrouwbare motor met minimale onderhoudskosten. Omdat de motoren verzegeld moeten zijn en dus zoals bewezen in de Rotax Max klassen de motoren gelijkwaardig zijn t.o.v. andere klasse waar veel geld in tuning van motoren gaat zitten. Daarnaast kan men met dezelfde motor door groeien naar b.v. de Minimax of Junior Max klasse.

Kalender
Omdat dit een opstart jaar is wereldwijd heeft Chrono Karting in 2007 vier wedstrijden geplant bij de zeer populaire Rotax Max Challenge voor onze aller kleinste en toekomstige Rotax Max rijder(ster). Het kampioenschap bestaat uit 4 wedstrijden waarin zowel nationaal als internationaal wordt gereden. Er is geen aftrek resultaat.

- Zaterdag 16 juni / Kerpen
- Zaterdag 07 juli / Landsard
- Zaterdag 11 augustus / Nieuw Zevenbergen
- Zaterdag 1 september / Genk

Dobla sponsort 50% inschrijfgeld!
Dobla Racing nam het initiatief om deze nieuwe Micromax klasse te sponsoren, voor alle vier de wedstrijden van de Rotax Max Challenge 2007, voor de helft van het inschrijfgeld. Dat wil zeggen; de rijder betaald nu 50,00 euro ipv 100,00 euro aan wedstrijdgeld!

Kijk voor meer informatie over het reglement op de site van Chrono Karting / Rotax Max Challenge / regulations. Kortom, dit belooft ook weer een populaire en eerlijke Rotax Max klasse te worden.

Inschrijven
Website Chrono
Website Dobla
Reglement
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet