Chrono NK 2-takt

Chrono: Dobla sponsort Micro Max klasse!

Chrono Karting vindt de nieuwe Micromax klasse, geschikt voor onze allerkleinste toekomstige coureurs, een fantastische klasse met veel toekomst perspectief. De Micromax klasse wordt dit jaar wereldwijd geïntroduceerd en zal dezelfde roem doen toekomen zoals men die nu al in de overige Rotax Max klassen kent. Bij de Micromax klasse, geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, staat gelijkheid in motoren en eerlijkheid hoog in het vaandel.

Tekst: PR

Daarom nam Dobla Racing het initiatief deze nieuwe Micromax klasse te sponsoren, voor alle vier de wedstrijden van de Rotax Max Challenge 2007, voor de helft van het inschrijfgeld. Dat wil zeggen; de rijder betaald nu 50,00 euro ipv 100,00 euro aan wedstrijdgeld.

Daarnaast gaan onze Micromax rijders niet met lege handen naar huis maar krijgen alle deelnemers een aandenken aan de wedstrijd. De podiumbekers zijn uitgebreid tot een 4de en 5de beker eveneens gesponsord door Dobla Racing.

Kortom; een unieke kans en uitdaging om deel uit te maken van Nederlands grootste, gezelligste en sportiefste Rotax Max evenement, wat Chrono Rotax Max challenge 2007 heet.

Alle ingeschreven en reeds betaalde Micromax rijders ontvangen een restitutie van het teveel betaalde wedstrijdgeld.

dobla_logo
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet