Diversen

Diversen: Kart specials in RTL GP Magazine

Ter ondersteuning van het RTL programma “GP Magazine” en de gelijknamige website brengt RTL GP dit jaar ook een magazine uit. Dit twee maandelijkse magazine zal onder andere aandacht geven aan Formule 1, MotoGP, Champcar, Le Mans en de Indianpolis 500. Het 116 pagina tellende magazine zal u niet vervelen met raceverslagen en nieuwtjes die u al lang op internet heeft kunnen lezen. Het magazine richt zich op reportages, opmerkelijke interviews en fascinerende historie.

jos_max
Jos Verstappen en zijn onverslaanbare zoon Max tijdens de 1e Chrono Rotax Max Challenge.

Het eerste nummer, dat 5 april in de winkels ligt, bevat twee uitgebreide artikelen over de kartsport. Iets wat vrij uniek is in een gemiddeld Nederlandse autosport magazine. Het eerste artikel is een interview met Peter de Bruijn en Kees van de Grint. De twee heren vertellen over hun samenwerking in het verleden, dat geresulteerd heeft tot grote successen met rijders zoals Raikkonen en De Bruijn zelf. Ook Jos Verstappen komt in een volgend artikel aanbod. In een uitgebreid interview verteld Jos over zijn huidige bezigheden met voornamelijk zijn onverslaanbare zoon Max Verstappen in de karting.


Wij hopen dat RTL GP Magazine deze trend doorzet en we vaker dit soort aandacht voor de kartsport in het blad zullen tegenkomen. Het eerste nummer is in ieder geval al een absolute aanrader!

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet