Kartcentrum Lelystad

6-jarig karttalent Frens van der Zanden wint Talentscouting tijdens Kartbeurs van Nederland

Prijsuitreiking-Talentscouting

De 6-jarige Frens van der Zanden uit Sint-Oedenrode heeft vandaag tijdens de Kartbeurs van Nederland in Lelystad de Talentscouting van Kartcentrum Lelystad en Formido gewonnen. De 7-jarige Senna Bison uit Oud-Beijerland was het enige meisje in de finale en werd tweede, voor de Haagse Senna Hesseling die derde werd. De vijf jonge finalisten werden in december geselecteerd uit tientallen aanmeldingen. Vorige week kregen de finalisten al een speciale kart- en mediatraining en vandaag toonden ze tijdens de Kartbeurs hun vaardigheden aan een vakjury. Die beoordeelde de karttalenten op vaardigheden als remmen, bochten en inzicht. Frens heeft met de winst een gloednieuwe Parolin Rocky Kart t.w.v. € 1.700,- gewonnen, plus gratis deelname aan de kartschool van Kartcentrum Lelystad.

Tekst: Aangeleverd bericht
Foto: PR

Frens-van-der-Zanden-1
Frens van der Zanden had geen moeite met de spekgladde baan en won de Talentscouting.


Initiatiefnemer Christian Snoek over winnaar Frens en de Talentscouting: "Het was fantastisch om vijf zulke jonge talenten aan het werk te zien. Tijdens de trainingsdag kregen ze ook mediatraining, om ze te laten proeven van het leven van Max Verstappen. Die training konden ze meteen in de praktijk brengen; de interviewaanvragen stroomden binnen deze week. Aan hun enthousiasme en ambitie is te merken dat ze alle vijf niets liever willen dan de nieuwe Max Verstappen worden. Ze zijn allemaal heel talentvol en al heel goed voor hun jonge leeftijd. Uiteindelijk heeft de jury Frens tot winnaar verkozen vanwege zijn stuurkunsten, doorzettingsvermogen en enthousiasme."

Senna-Bison
Senna Bison werd knap tweede en ook zij werd natuurlijk in het zonnetje gezet.

Over Formido
Formido bestaat 40 jaar en behoort tot de bekendste bouwmarkten van Nederland. Achter de franchiseformule staan meer dan 80 winkels, waarvan de meeste in handen zijn van lokale zelfstandige ondernemers. Het vakmanschap van deze lokale ondernemer gecombineerd met een groot, veelzijdig en prijsconcurrerend kernassortiment, maakt dat steeds meer klanten de weg weten te vinden naar Formido, voor zowel constructieve als decoratieve producten. Vier jaar geleden startte Formido ook met een webshop die inmiddels twee keer verkozen is tot Beste Webshop in de categorie Bouwmarkt.


Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet