Diversen

Karting: diversen: Recreantenrace op 16 oktober op Karting Genk

Karting Genk organiseert op 15 en 16 oktober zijn jaarlijkse Recreantenrace. Dit jaarlijkse evenement, op het einde van het seizoen ontstond een hele tijd geleden. Monteurs die het hele jaar gesleuteld hadden voor hun piloten namen het dan tegen elkaar op in een wedstrijd met de kart van de piloot. De piloot nam de gereedschapskist over en de monteur zette de racehelm op het hoofd. De rollen waren omgekeerd in een mooi concept was geboren.

Tekst: Philippe De Roeck


In de loop der jaren pikten ook de recreanten aan. Mensen voor wie een seizoen BMC, BNL of Chrono te duur of te hoog gegrepen is schreven zich in om zich te meten met de andere recreatieve rijders.

Dit jaar vindt de monteursrace dus plaats op 16 oktober al is er op 15 oktober de mogelijkheid om in groepen te trainen. Die groepen zijn de 125cc automaten, 125cc automaat Gentlemen, de DD2 en de DD2 Gentleman, de KZ schakelklasse en de KZ plus. Daarnaast zijn ook de toekomstige toppers welkom in de kidsklasse.

De inschrijving bedraagt slechts 125 Euro, daarvoor rij je een training en kwalificatie zondag ochtend en worden er in de namiddag drie races afgewerkt !
Voor meer informatie of inschrijvingen kan je terecht op de website van karting Genk of kan je een mailtje sturen naar info@kartinggenk.be

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet