Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Chrono NK 4-takt

Nederlands Kampioenschap 4-takt Karting 2015

nk4takt logo

Chrono Karting is trots op de nieuwe uitdaging voor het organiseren van het NK 4Takt. Er is veel aandacht en tijd gestoken in het opzetten van een sportief en eerlijk reglement, waarbij ook goed op de kosten is gelet. Voor iedereen toepasbaar zowel organisatie als rijder en voor ieder toegankelijk!

Berghem Estoril


Introductiedag
Op zondag 1 maart organiseert Chrono Karting een introductiedag op circuit park Berghem. De layout (Estoril) is gelijk aan die van het 1e NK op circuit park Berghem. Op deze dag, speciaal voor 4Takt-rijders, kan er vrij getraind worden (in groepen) en kan iedereen kennis maken met alle (nieuwe) facetten van het NK en de organisatie. Op deze introductiedag wordt iedereen geïnformeerd en begeleid, zodat we samen goed voorbereid het NK ingaan. De kosten op deze dag zijn enkel de baanhuur, € 40,00 per rijder. Graag per email aanmelden dat je aanwezig bent.

Inschrijving geopend
Klik hier als je wilt inschrijven voor het Nederlands Kampioenschap 4Takt 2015. De inschrijving verloopt digitaal via de website. Zodra de inschrijving via de website is ontvangen wordt jouw gepersonaliseerde rijders- en monteursbadge en je startnummer gemaakt. Wacht dus niet te lang met inschrijven.

KNAF Clublicentie
Zorg ervoor dat je in het bezit bent van een KNAF clublicentie 2015. Dit is je verzekering en noodzakelijk voor deelname aan het NK. Je kunt ook eventueel op een registratiebewijs deelnemen, maar dit is in verhouding altijd duurder.

Reglementen online
De technische en sportieve reglementen van het NK 4Takt staan online. Zodra de fine tuning is verwerkt naar aanleiding van alle op- of aanmerkingen, gaan deze naar de KNAF ter goedkeuring.

Chrono Karting hoopt op een gezellig en sportief nieuw NK 4takt-seizoen.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet