Chrono NK 2-takt

Chrono: 3 en 4 mei Nederlands Kampioenschap Karting op Spa-Francorchamps

sokafran

Op zaterdag 3 en zondag 4 mei wordt op Circuit Sokafran, de kartbaan op Spa-Francorchamps, de derde ronde van het Nederlands Kampioenschap Karting gereden. Tot op heden schreven zich al 115 deelnemers in, verdeeld over de klassen Micromax, Minimax, Max junior, Max Senior, Max Olympisch, DD2 en DD2 Master.

Voor alle betrokken is het belangrijk om er rekening mee te houden dat er op vrijdag 2 en zaterdag 3 mei een autosport evenement op het autocircuit van Spa-Francorchamps is. Je ontvangt bij aankomst een toegangsbewijs tot het karting circuit.
Nieuw!!: rijdersbriefing op zaterdag om: 16:15

sokafran 2

Alle overige informatie over de wedstrijd is te vinden op de site: Wedstrijd informatie

Inschrijven is nog steeds mogelijk: Inschrijven

De prijsuitreiking is om ongeveer 17.30 uur.


Maar er is meer te winnen: Een test in de Legend Supercup

hull actie 4500

Chrono Karting heeft de krachten gebundeld met Acceleration (international race and music events) om de stap van de kartsport naar de autosport dichter bij elkaar te brengen. Tijdens een Acceleration evenement wordt geracet in drie klassen auto's, waaronder de Legends, en twee motorklassen. Op vrijdag- en zaterdavond is er daarnaast een groot muziekfestival, met vele beroemde artiesten en DJ's.

Tijdens het Nederlands kampioenschap karting 2014 kunnen de Nederlandse rijders vanaf 17 jaar en ouder kans maken op een test in de Legend Supercup. Naast de prestatie van de rijder wordt deze ook beoordeeld op presentatie, professionaliteit en motivatie.

De Legend Supercar zal ook op diverse circuits vertegenwoordigd zijn. Daarnaast ontvangen de rijders uit de Max Senioren, Max Olympisch, KZ2, KZ2 plus en DD2 klassen een (gratis) uitnodiging/toegang voor Acceleration 2014 van 17 t/m 19 oktober 2014 op TT circuit Assen (max 4 pers per rijder).
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet