Diversen

Karting: Diversen: Sanne van Wagensveld op TopKart naar Rotax Eurochallenge

van Wagensveld

Sanne van Wagensveld heeft haar plannen voor 2014 rond. Na vele tests met onder andere Energy, TonyKart en TopKart werd besloten om met Francois Slangen op TopKart te gaan rijden. De meervoudige kampioene in 2013 maakt bovendien de overstap naar de Rotax Junioren.

Tekst: Philippe De Roeck
Foto: Michael Melis

"De knoop is doorgehakt, in 2014 gaan we rijden bij Francois Slangen, op een TopKart" Vertelt vader Jeroen van Wagensveld tegenover AUTOSPORT.nl. "We hebben een mooi jaar in de MiniMax achter de rug. Het wordt nu tijd voor een nieuw hoofdstuk waarin we Rotax Junioren gaan rijden. Zo goed als iedereen verschijnt aan de start op een OTK product. Om echt het verschil te maken moet je dan een gokje waren. De combinatie Francois - Sanne moet een goede combinatie zijn."

Van Wagensveld zal aan de start verschijnen van het Europees kampioenschap Rotax Max en de Belgian Max Challenge. "In de BMC gaan we voluit voor een plek in de top drie, de Rotax Eurochallenge kent natuurlijk een sterk deelnemers veld, daar hopen we op een goed dagresultaat, de rest is mooi meegenomen!"

Reacties

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet