GrandFinals

Karting: GrandFinals: Livetiming en livebeelden voor de finales van de Grand Finals in New Orleans

Woensdag 3

Het wordt stilaan ochtend in New Orleans. Wellicht hebben zij die zich konden plaatsen voor de finales vandaag er een korte nacht op zitten. Vandaag kennen we immers de nieuwe wereldkampioenen in de Rotax Junioren, Senioren, DD2 en DD2 Masters. In iedere klasse behalve de DD2 Masters hebben we nog landgenoten zitten en daar zitten er enkele bij die vandaag wel eens zouden kunnen verrassen.

Tekst: Philippe De Roeck
Foto: Rotax

Na vier dagen vol actie nadert vandaag de ontknoping op NOLA Motorsports Park. Eerst worden de prefinales afgewerkt, daarna de finales. Vanavond weten we wie de nieuwe kampioenen zijn. Onze landgenoten kenden wisselend succes, dat kon u gisteren en eergisteren al lezen.

In de Junioren zitten zowel Lamborelle als van Kalmthout en Timmermans er nog steeds bij. Bij de Senioren hebben we afscheid moeten nemen van Bas de Laat en Glenn Van Parijs. Bryan Eerden en Sam Schippers zitten er nog steeds bij. In de DD2 doen de Belgen het erg goed. Mathias Detige en Xen de Ruwe starten in de top tien terwijl ook Milan Dontje nog alle kansen heeft. Chris Sterken en Wim de Rue zitten er helaas niet meer bij.

Ook vandaag kan u alles volgen via de livestream en de livetiming. Vanavond laat leest u alles op AUTOSPORT.nl. Zowel Michael als Philippe zitten in Genk voor de BEKC en de GK4 waardoor we niet de mogelijkheid hebben om alles live te volgen! 

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet