Diversen

Gouden winterbokaal wedstrijden van Karting Events aanstaande zondag


start_rk1junior

Aanstaande zondag worden diverse wedstrijden om de "Gouden Winterbokaal" van Karting Events verreden op kartbaan de Landsard. "De rijders zijn er weer klaar voor. Wij hebben een mooi startveld in de diverse klasse, het gaat een spannende, maar vooral gezellige wedstrijd worden", aldus Len van Leeuwen van Karting Events.


Tekst en foto: PR

De Gouden Winterbokaal is een laagdrempelige wedstrijd die wordt verreden onder de vertrouwde organisatie van het NK 4-takt Sprint. Gelicentieerde officials en goede medische begeleiding is vanzelfsprekend voor Karting Events. Doordat wij onze wedstrijden organiseren onder auspiciën van de KNAF dienen wij aan strenge (veiligheid) eisen te voldoen. Zo mogen wij alleen rijden op KNAF goedgekeurde circuits met gelicentieerde officials. Dat is bij ons meer dan op orde, aldus Len. Rijders kunnen met een goed gevoel deelnemen aan onze wedstrijden doordat zij met hun (dag) licentie goed aanvullend verzekerd zijn. Dat is in deze sport wel prettig om daarvan bewust te zijn.
De Gouden winterbokaal is de enige winterwedstrijd dit jaar. Helaas hebben we door de slechte weersomstandigheden de eerste wedstrijd moeten annuleren, maar met deze Gouden Winterbokaal maken we dat weer helemaal goed.
De Gouden winterbokaal is toegankelijk voor de klassen: Cadet 160 (ook voor Cadet 160 met RVF motor), RK1 Jr./ Big Bore World Formula Junioren/Animal, SA VT1/SA VT3/SA VT4, Wankel Sr en Jr. Keuze genoeg voor iedereen om hieraan deel te nemen.

Len van Leeuwen vertelt trots dat Karting Events de enige organisatie is die haar wedstrijden compleet vult met alleen 4-takt motoren. Ook zijn wij de enige organisatie die monobrand races organiseren voor de VT250 klasse Senioren en Junioren. Wij staan alleen VT250 motoren van Swissauto toe. Dat is voor ons een weloverwogen en bewuste keuze geweest. En het werkt gezien de toename van deelnemers in 2012. Met een monobrand competitie, creëer je eerlijkheid, gelijkheid en hou je de kosten voor de rijders in de hand. Ook is de (na)controle helder en duidelijk voor alle rijders. De Nederlandse Kampioenen van zowel de Senioren als de Junioren klasse ontvangen niet alleen een mooie bokaal echter gaan zij ook naar huis met een splinternieuwe Swissauto VT250 motor.

Rijders die nog niet aangemeld zijn kunnen tot zondag 09.30 uur nog inschrijven voor deelname aan de Gouden Winterbokaal.
31 maart aanstaande start het nieuwe seizoen van het NK 4-takt Sprint 2013, het team van Karting Events is er in ieder geval weer klaar voor om u een mooi seizoen 4-takt karten aan te bieden.

Meer info inzake de Gouden winterbokaal of het NK 4-takt Sprint?

info@kartingevents.nl


www.kartingevents.nl
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet