Diversen

Diversen: Lennert van Bogaert wordt officiele rijder van Sodi Kart

bmckerpen121028004 Lennert van Bogaert maakte zopas zijn plannen voor volgend seizoen bekend tegenover AUTOSPORT.nl. De altijd snelle Belg stapte halverwege vorig seizoen over naar de Rotax Senioren en verliet daarbij ook het team van Wim Eyckmans. Terug op de Sodi werkte van Bogaert nog enkele wedstrijden af om optimaal aan dit seizoen te kunnen beginnen.

Tekst: Philippe De Roeck Foto’s: Michael Melis

Dit jaar komt van Bogaert opnieuw uit op een Sodi chassis. “Meer nog,” vertelt van Bogaert “ik kreeg het aanbod om voor het WinMax Team te rijden. Dat is het nieuwe Junior team van het Sodi” Van Bogaert werd officiële rijder van Sodi en zal mee helpen aan de ontwikkeling en updates van de Franse constructeur. “Ik krijg ondersteuning van het fabriek van Sodi zelf. Hopelijk zal me dat helpen om een betere rijder te worden!”

bmckerpen121028576 Lennert van Bogaert zal de volledige Rotax Eurochallenge rijden. Dat is het Europese kampioenschap van de Rotax klassen, daarnaast staat ook het Franse kampioenschap op het menu. “Ik zal deelnemen in de Senioren, vorig jaar heb ik enkele BMC’s en een BNL gereden in die klasse en dat viel goed mee. Hopelijk kunnen we in een stijgende lijn verder werken en kunnen we meedoen voor enkele mooie prijzen!”
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet