Diversen

Diversen: Lancering nieuw kartmerk Orange Kart 1

orange_kart_1

IPKart is één van de leidende kart fabrikanten, en kart onderdelen. Het hoofdkantoor van IPKarting en de productiefaciliteit zijn gevestigd in Salozzole Noord Italië. Een wereldwijd netwerk van dealers zorgt vor de distributie naar de eindgebruiker.

Tekst: Raymond Lansink Foto: Intrepid Kart Ranking

IPKarting werkt volgens de Japanse filosofie KAIZEN wat niets anders betekent dan doorontwikkeling. Niet alleen voor de producten maar ook het personeel wordt continu getraind om de werkzaamheden op het hoogste niveau uit te kunnen voeren. IPKarting fabriceert kart onderdelen en karts, de nieuwe 2013 modellen zijn afgelopen week aan de wereld en de distributeurs gepresenteerd. Alle informatie over de nieuwe chassis zijn te vinden op de geheel nieuw gestylde website www.ipkarting.com 

Het grootste nieuws was dat naast de PRAGA kart IPK een nieuw merk presenteerde de OK1. De OK1 zal in Nederland vast gretig aftrek vinden alleen al door het feit dat de naam OK1 een afkorting is van Orange Kart. De kart is volledig uitgevoerd in Oranje met witte accenten of met zwart accenten maar dan genoemd BlackLine. Voor meer informatie over de nieuwe IPK modellen ga naar de website van IPK.

 

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet