Diversen

Diversen: Dit jaar geen Thomas Knopper Memorial

U heeft misschien al gehoord dat er een aantal misverstanden/problemen zijn geweest tussen Kart Club Kerpen en de Stichting TK Racing. Het gevolg was dat er twee races stonden gepland voor dezelfde datum.Onze race en de Graf Berghe von Trips Memorial in combinatie met de finale van de Bridgestone Cup.

“Dit gaat tegen alles in waar Thomas voor stond in het leven en de manier waarop hij omging met de kartsport.

 Ook wij, de stichting TK racing, willen rijders niet in die positie brengen dat zij een keuze moeten maken waar zij willen gaan rijden.

Wij hadden een zeer constructief gesprek met Kart Club Kerpen, in deze vertegenwoordigt door de heer Gert Noack, met de volgende uitkomst: Wij, als stichting, hebben besloten dat de beste keuze was een stap opzij te doen ten behoeve van de finale van de Bridgestone Cup.

Kart Club Kerpen heeft zich bereid verklaard mee te zullen werken aan het ter beschikking stellen van hun mooie kartbaan in 2013. Er zal in 2012 dus geen Thomas Knopper Memorial plaatsvinden. Dan zullen wij dus weer een nieuwe editie van de Ciao Thomas Knopper Memorial kunnen organiseren, een op zichzelf staand evenement, met alle klassen zoals gepland voor dit jaar.

Wij moedigen alle rijders aan deel te nemen aan het evenement in Kerpen op 20 & 21 oktober a.s.

Wij beginnen wederom met veel enthousiasme en inzet,ons gesteund wetende door velen van u,aan de organisatie van de 2013 editie van de Ciao Thomas Knopper Memorial en gaan er absoluut voor zorgen dat het een evenement gaat worden wat nog lang in uw herinnering zal blijven! Wij willen u allen danken voor uw steun en heten u graag van harte welkom in Kerpen voor de 2013 editie van de Ciao Thomas Knopper Memorial.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet