Diversen

Diversen: Persbericht aangaande DQ Sam Schippers door Chrono karting

sam_schippers_rgmcc_genk De familie Schippers biedt bij deze haar excuses aan voor de (onbedoelde) competitie vervalsing door een niet regel conforme motor.

Tekst: PR

Tijdens de na controle uitgevoerd op donderdag 7 September bleek dat de door Sam gebruikte motor tijdens de DRMC op Kerpen niet aan de technische specificaties zoals in het reglement omschreven voldeed. De terecht door Chrono karting opgelegde straf die diskwalificatie betekend voor het DRMC kampioenschap zal door Sam geaccepteerd en gerespecteerd worden. Het is niet de bedoeling en ook nooit geweest om op oneerlijke wijze races te winnen. Sam heeft tijdens de verschillende kampioenschappen waar hij aan deelgenomen heeft gereden met huur motoren van een niet nader te noemen Engels zegel punt. Sam neemt afstand van de door dit zegel punt uitgevoerde werkzaamheden om de motor te optimaliseren.

 

Sam wil bij de verdere wedstrijden die er nog te rijden zijn dit seizoen aantonen dat hij de snelheid bezit om te winnen zonder niet regel conforme motoren. Wij hopen dat collega coureurs Sam met het zelfde respect zullen blijven benaderen als voor dit voorval.

 

 See you at the track.

Familie Schippers

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet