Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Diversen

Ciao Thomas Knopper Memorial 20 en 21 oktober in Hahn

inmemoriam_thomas1

De stichting TK Racing is verheugd te kunnen meedelen dat de Ciao Thomas Knopper Memorial op 20 en 21 oktober verreden gaat worden op het Duitse circuit Hunsrückring in Hahn.

Tekst: Stichting TK Racing

De Ciao Thomas Knopper Memorial zal in 2012 alle klassen vertegenwoordigen, met in het bijzonder de KZ2 klasse. Door de nieuwe opzet van de Memorial zijn alle karters in de diverse klassen welkom om te strijden voor de fel begeerde Thomas Knopper Trophy. En daar is de stichting vanzelfsprekend heel erg blij mee.

Gastvrij Hahn
"Dit is mede ook de reden dat we verhuizen naar het uitdagende en gastvrije circuit Hunsrückring in Hahn’’, meldt de Stichting TK Racing. "Het circuit van Hahn heet ons ook van harte welkom om de Thomas Knopper Memorial op 20 en 21 oktober te organiseren.

Feest
Het circuit beschikt over een prachtige en uitdagende baan en een schitterende feestlocatie. Er komt dus dan ook zeker een rijdersfeest met barbecue op zaterdag 20 oktober voor rijders en begeleiders.

Racen
Maar waar het bij een memorial race voor Thomas Knopper natuurlijk om draait, is het karten. En kartspektakel komt er. De klassen vertegenwoordigt in de Thomas Knopper Memorial 2012: KZ2, KF2, KF3 en alle TAG-junioren en TAG-senioren zoals Rotax Max, X30 en Rok. Ook de Mini serie, Mini 60cc en Micromax komen aan de start.

Prijzengeld
Er is tevens prijzengeld in de KZ2 en de Thomas Knopper Trophy te winnen. Het prijzengeld bedraagt 2500 euro voor de eerste plaats. Er 1500 euro naar de runner-up, 750 euro naar plaats 3, 500 euro voor de nummer 4 en 250 euro voor de 5de coureur. De rijder met het hoogste aantal snelste ronden in de KZ2 finale, wint een Formule Renault test. Deze wordt aangeboden door MP Motorsport.

Grote namen
De Stichting TK Racing heeft de aanmeldingen van een aantal grote namen uit o.a. de KZ2 al weer binnen. Deelnemers zijn onder meer Bas Lammers en het hele team van Praga, alsmede ook Paolo de Conto, Marvin Meindorver, Joey Hanssen, Verdi Geurts, Ricardo Romkema, Marijn Kremers, Ryan van de Burg en het PCR-team met o.a. Kozlinski. Leuk om te vermelden is tevens dat er informatieaanvragen zijn binnengekomen uit landen als Kroatië en Brazilië.

Gezellig en uitdagend
Het belooft dus weer een gezellig en uitdagend raceweekend te worden met spannende races, show èn een feestje waarop het afgelopen kartseizoen eens rustig kan worden doorgesproken onder het genot van een drankje en een hapje. De inschrijving is geopend! Klik hier om in te schrijven.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet