Diversen

Persbericht: Succesvolle zevende editie Business Grand Prix in Berghem

buisines_gp

Donderdag 7 juni organiseerde Circuit Park Berghem de 7e editie van de populaire Business Grand Prix. Het circuit, normaal in gebruik door professionele karters, was deze dag exclusief gereserveerd voor 50 bedrijventeams uit allerlei branches en regio's.


Fotografie: Tjeerd Schuringa
Tekst: Circuit Park Berghem


Netwerken op het asfalt

Het programma begon om 12.00 uur met een ontvangst waarbij kennismaking met de andere teams centraal stond. Onder het genot van een heerlijke lunch werden alle ins en outs van de dag doorgenomen. Na de kwalificatietraining stonden alle teams opgesteld en kon de race beginnen. Een race van 100 ronden over de 1100 meter lange EuroFinal Lay Out. De bedoeling; het team dat als eerste 100 ronden heeft afgelegd mag zich de winnaar noemen! Alle teams haalden alles uit de kast om deze editie op hun naam te schrijven.

buissines_gp

Demo & Slotsensaties

Na deze spannende en sportieve race gaf een aantal coureurs waaronder Tim Coronel, Rob Kamphues e.a. een demonstratie op een Rotax Max kart. De verrassing voor de teams was nu aangebroken. Onder begeleiding van Hugo Motorsports werden alle deelnemers in de gelegenheid gesteld om zelf de kick van de snelheid van een Rotax Max racekart te ervaren! Menig recreant trapte het gaspedaal diep in en stapte met een brede glimlach uit.

Win Win was het resultaat!

Onder het genot van een heerlijke barbecue volgde de prijsuitreiking. Naast een set welverdiende bekers werden ook een groot aantal prijzen verloot onder alle deelnemers.

De podiumplaatsen gingen naar:

1. Eljes Groep
2. Acer Computer
3. Top Gear

bussines_gp

Na een uitgebreide evaluatie was iedereen het met elkaar eens: Dit is fun! De Business Grand Prix haalt adrenaline omhoog en heeft voor menigeen gezorgd voor nieuwe zakelijke contacten.

Ben jij ook enthousiast en wil je je relaties ook eens uitnodigen voor een onvergetelijke dag racen? Kijk op www.circuitparkberghem.nl en schrijf je team in voor een van onze unieke arrive&drive events!Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet