Diversen

Diversen: Neal Van Vaerenbergh richting Rotax Senioren

Neal van Vaerenbergh maakt dit seizoen de overstap naar de Rotax Max Senioren.
Afgelopen seizoenen kwam Neal van Vaerenbergh uit in de Rotax Max Junioren en dat bij Eyckmans Grand Prix. Ook dit seizoen zal hij het team uit het Belgische Herentals trouw blijven.


Tekst: Philippe De Roeck
Foto's: Philippe De Roeck

dsc08585


“Volgend jaar, zullen we samen met Eyckmans Grand Prix uitkomen in de Rotax Senioren en dat in het Belgisch kampioenschap (BMC) en de BNL Karting Series.
Misschien rijden we ook nog wat EK wedstrijden maar dat valt af te wachten.”
Afgelopen weekend, kwam Neal van Vaerenbergh trainen in Genk.
“Het was niet de eerste keer met de Senior Max, we zijn al een tijdje aan het trainen en het gaat steeds beter en beter. Afgelopen zondag was een regenachtige dag waardoor we weer heel wat informatie rijker zijn geworden.”

Neal van Vaerenbergh was de afgelopen seizoen een topper in de Rotax Junioren en dat zagen we ook in de uitslagen. Hij werd vierde in de Belgian Max Challenge en zesde in de Belgian New Leading Series. Stuk voor stuk mooie resultaten in de toch wel fel bevochte Rotax Junioren klasse.

“Ik hoop dit jaar meer ervaring op te doen, me mengen bij de toppers en naar podia rijden zou helemaal top zijn. Graag wil ik Team EGP bedanken voor de mooie resultaten die we geboekt hebben, dankzij hen heb ik veel progressie geboekt.”
“Ook aan mijn vader, familie, fans en vrienden die me moreel steunen heb ik veel te danken”

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet