Diversen

Charles Ritzen overleden

nabkerpen080831-555

Op maandagavond is Charles Ritzen op 59-jarige leeftijd plotseling als gevolg van kanker overleden. De hersenoperatie op vrijdag 25 februari is niet geworden waarop hij had gehoopt, hij wilde weer beter worden.

Charles, die eerst als rijder, later als kartofficiaal en bestuurder van de ISBL, als hoofdofficial voor de KNAF en als medeoprichter van de NAB en de NFK, zoveel voor de kartsport heeft betekend, is niet meer. Hij leidde zijn club ISBL naar grote hoogte. Charles, die zich graag bezig hield met organiseren, regelen en zeker het opstellen van goede reglementen, heeft in zijn tijd de kartsport zó interessant gemaakt. Sportiviteit, eerlijkheid en medeleven stonden in zijn vaandel.

Hij was een bijzonder man, een respectvolle Limburger die een grote bijdragen heeft geleverd aan de ontwikkeling en populariteit van de kartsport.
Op vrijdag 4 maart zal Charles Ritzen worden gecremeerd. Om 09.30 is een ieder welkom om afscheid te nemen in het Yarden Crematorium Heerlen (Imstenraderweg 10, 6422 PM, Heerlen).

De redactie van Autosport.nl wenst zoon en collega Dave Ritzen, de familie, vrienden en andere betrokkenen veel sterkte toe.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet