Diversen

GF2010: Huldiging wereldkampioen Jordi van Moorsel

juniorklein

Naar aanleiding van het behaalde resultaat op de Grand Finals zal Jordi van Moorsel a.s. zaterdag gehuldigd worden door de burgemeester van zijn woonplaats Boekel. Het organiserend comité zou het geweldig vinden om Jordi onder begeleiding van Team Nederland per kart te begeleiden van zijn woonhuis naar het Gemeentehuis, alwaar de huldiging plaatvindt.

PROGRAMMA ZATERDAG 27 NOVEMBER
HULDIGING WERELDKAMPIOEN KARTEN JORDI VAN MOORSEL

16.00 uur Jordi wordt thuis opgehaald door familie, vrienden en bekenden en gaat onder muzikale begeleiding van de Donderjagers in stoet met Karts richting Nia Domo. (route: Vlonder, langs brandweerkazerne, julianastraat, Kerkstraat, rotonde, Nia Domo)

16.30 uur Ontvangst bij ingang Nia Domo door burgemeester Pierre Bos die Jordi en zijn gezelschap begeleidt naar de Koepelzaal.

16.35 uur Mario van Dinther spreekt Jordi toe

16.45 uur Burgemeester Pierre Bos huldigt Jordi

17.00 uur woord door (?)

17.10 uur woord door (?)

17.20 uur gelegenheid voor Jordi om een woord tot de mensen te richten; evt. onder begeleiding van Mario van Dinther in “interview-vorm”

17.30 uur Gelegenheid tot feliciteren

18.00 uur Einde

"Namens de organisatie willen wij jullie uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn. Vriendelijk vragen wij jullie om te reageren indien je hier met kart of zonder aanwezig kunt en wilt zijn. (De route die gereden zal worden is openbare weg, asfalt en klinkers, dit i.v.m. evt,. schades)" aldus Jeffrey van den Biggelaar. Reageren kan per mail: gaby@chrono.nl
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet