Diversen

GF2010: Van Moorsel door, van Splunteren en Bergeijk out

bergeijk

Halverwege de middag was het tijd voor de second chance. Bij de junioren was het Jordi van Moorsel die niet direct gekwalificeerd was en dus via de second chance zijn plaats moest veroveren. Hij startte tiende en wist al snel naar voren te rijden. Een tijdje lag op een 6e positie, maar wist uiteindelijk door te schuiven naar een derde positie. Hierdoor is hij dus door en mag hij morgen deelnemen aan de pre-final en final.

Tekst: Sebas de Reus
Foto's:
Fotogeplaatst.nl 
Twitter: @Fotogeplaatst

Senior 2nd chance
Bij de senior second chance was het meteen al drama voor Joey van Splunteren. Hij gaat er hard af en is meteen kansloos. Jeffrey van Bergeijk daarentegen schiet naar voren. Hij rijdt derde en weet zelf de eerste positie te pakken. Een prima race dus... Maar in de laatste bochtencombinatie wordt Van Bergeijk eraf gezet en finisht buiten de top 6 waardoor hij niet gekwalificeerd is voor de zondag. Van Splunteren en Van Bergeijk out.

DD2 2nd chance
Roy Bakker en Roy Geerts hebben gelukkig via de reguliere weg de pre-finale en finale gehaald. Zij hebben dus niet mee hoeven doen met de second chance.

moorsel
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet