Chrono NK 4-takt

Kartingevents: Filmende pers bij finale NK Sprint aanstaand weekend

dsc_0370.jpg

Het kan je niet ontgaan zijn: dit weekend wordt de laatste race van het NK 4-takt Sprint verreden in Berghem! Nu de winter nadert worden er meerde finaleraces gereden, zegt u? Dat kan niet ontkent worden. Maar dat er bij het NK 4-takt Sprint nog lang niet alle kampioen bekend zijn, kunt ú niet ontkennen. Het merendeel van de klasses heeft meer dan twee deelnemers in de running voor de titel; dat is een garantie tot spektakel dit raceweekend!

Tekst: Sebastiaan van Looijen

Al deze spanning in hét officiële Nederlands Kampioenschap 4-takt, is ook opgevallen onder de televisiezenders. Er komen dit weekend twee cameraploegen afgereisd naar Berghem. Eén daarvan, van het sportprogramma Zapp, heeft zijn oog laten vallen op Pepijn Steeman, uitkomend in de klasse World Formula. De andere cameraploeg komt een algemene impressie filmen, van dit bijzondere evenement.

Resumerend: nog lang niet alle kampioenen zijn bekend, dit is hét officiële Nederlandse kampioenschap 4-takt Sprint (onder auspiciën van de KNAF), de startvelden zijn tot de rand gevuld met rijders die nog wat moois willen laten zien, er zijn meerdere cameraploegen aanwezig en de races kunnen niets anders worden dat spannend - die garantie heeft u van ons gekregen. Er zijn geen redenen waarom u zondag niet naast de baan staat te juichen. Voor meer informatie kijk op:

Tot dan!

Karting Events
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet