Diversen

Diversen: Bas Lammers erelid SHW


lammers_erelid

In aanwezigheid van de wethouder sport en cultuur Gemeente Binnenmaas is zaterdagmorgen Bas tot erelid benoemd van kartbaan Strijen. Ook werd Bas door de gemeente gehuldigd voor zijn prestaties in onze geliefde sport. Samen met Bas heeft de SHW vervolgens de wedhouder uitgebreid de in en outs van onze sport laten zien.

De wedhouder was vooral verbaast over het hoge rijniveau van de jonge kinderen die op dat moment aan het trainen waren op de baan. Ondanks de snel wisselende omstandigheden van droog naar regen, bleven de kinderen hun rondjes rijden op slicks. Bas liet vervolgens zien waarom de kartsport de opstap is naar de top in de autosport. Van 0 tot 100 Km/uur in 3 seconden en in 1 seconden weer terug naar stilstand is geen probleem voor Bas in zijn KZ2 kart. Buiten karten is dan ook niet te vergelijken met indoor karten.

Komend weekeind is er op Strijen weer het Zuid Hollands Kampioenschap en Bas zal daar de prijsuitreiking verrichten om het jonge talent te inspireren hun beste beentje voor te zetten.

Kalender SHW – Strijen 2011
13 maart – Clubwedstrijd 1
24 april – Clubwedstrijd 2
12 juni – Grand Prix van Strijen
26 juli – Clubwedstrijd 3
28 augustus – Clubwedstrijd 4
18 september – Zuid Holland Kampioenschap
9 oktober – Monteurs race
30 oktober – Clubwedstrijd 5

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet